ТЕЛЕФОН / ФАКС:

+38 (056) 777-18-45

СПЕЦ ЦЕХ

Дольче-Віта

Ковбаса сирокопчена вищого гатунку
ТУУ 15.1-25878614.008:2002

 

Оболонка: фазер

 

Склад: м'ясна сировина 100% (свинина знежилована вищого гатунку, сало хребтове), сіль харчова, глюкоза,  натуральні спеції(часник), посилювач смаку, стартова культура (декстроза), фіксатор кольору (нітрит натрію). 

Термін придатності та умови зберігання:

за температурою не більш 150С    - не більш ніж 4 місяців;

Упакованих під вакуумом або в газовій суміші за температури від 00С до 60С, не більш ніж:

-цілими батонами -120 діб;

-порційне нарізання – 45 діб, за умови цілісності упаковки,

за відносної вологості повітря від 70% до 80%.

Поживна (харчова)  цінність   на 100г продукту:

білок - 13,0 г, жири - 63,0 г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту 619,0 ккал/2589 кДж.

 

 

 

Фіксована вага: 250 г