ТЕЛЕФОН / ФАКС:

+38 (056) 777-18-45

Копчені ковбаси

Дрогобицька

Ковбаса напівкопчена вищого гатунку

ДСТУ 4435:2005

 

Оболонка: білкозин.

 

Склад: м’ясна сировина 100% (свинина  знежилована нежирна), сіль кухонна,часник свіжий, цукор білий, перець чорний молотий, перець духмяний молотий, кмін молотий, аскорбінова кислота (антиоксидант), фіксатор кольору (нітрит натрію).

 

 

 

Рекомендований строк придатності та умови зберігання:

за відносної вологості повітря від 75% до 78%,

за температури не вищої ніж 60С -  не більше ніж 15 діб - цілими виробами.

Рекомендований строк упакованих під вакуумом або в модифікованому газовому середовищі, за температури не вищої  ніж 6 0С:

цілими виробами – не більше ніж 25 діб;

порційне нарізання – не більш ніж 15 діб, за умови цілісності упаковки.

 

 

Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту:

Білок -  не менш 13,0 г, жири -  не більш 30,0 г,

Енергетична цінність (калорійність)на 100 г продукту:

 322,0 ккал/1347 кДж.