ТЕЛЕФОН / ФАКС:

+38 (056) 777-18-45

Копчені ковбаси

Гьотингська

Ковбаса напівкопчена першого гатунку

ТУ У 15.1-24447183-004:2009

 

Оболочка: білкозин.

 

Склад:  м’ясна сировина 97% (яловичина знежилована вищого гатунку, свинина знежилована нежирна, яловичина знежилована першого гатунку, сало ковбасне хребтове), молоко сухе знежирене 1,5%, сіль харчова, посилювач смаку Е621, фосфати харчові Е450, Е452 (стабілізатори), аскорбінова кислота Е300 (антиоксидант), фіксатор кольору (нітрит натрію).

 

Умови та термін зберігання:

за відносної вологості повітря від 75% до 78%,

за температури  від 00С до + 60С, не більш 20 діб,

 упакованих в газовій суміші за температури від 00С до + 60С,

цілими виробами                 -  не більш 10 діб,

упакованих під вакуумом  за температури від 00С до + 60С,

цілими виробами                 -  не більш 20 діб,

порційне нарізування         - не більш 15 діб.

 

 

Поживна (харчова)  цінність   на 100г продукту:

 

Білок- не менш 13,5 г, жири- не більш 48,4 г.

 

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту:

489,6 ккал/2048 кДж.