ТЕЛЕФОН / ФАКС:

+38 (056) 777-18-45

Сирокопчені ковбаси

Ковбаски "Міні-Салямі"

Ковбаски сирокопчені вищого гатунку

ТУУ 15.1-24447183-002:2005

 

Оболонка: натурин

 

Склад: м’ясна сировина 100% (свинина знежилована нежирна, сало хребтове, яловичина знежилована вищого гатунку, яловичина знежилована першого ґатунку),  сіль харчова, цукор білий, перець чорний або білий мелені, перець духмяний мелений,  глюкоза, посилювач смаку(глутамат натрію), антиоксидант (аскорбінова кислота),  стартова культура (декстроза), фіксатор кольору (нітрит натрію). 

 

Строк  придатності та умови зберігання:

за температури не більш 150С    - не більш ніж 4 місяців;

упакованих під вакуумом або в модифікованому газовому середовищі:

за температури від 00С до 60С, не більш ніж цілими виробами -120 діб,за умови цілісності упаковки.

за відносної вологості повітря від 75% до 78%.

Поживна (харчова)  цінність   на 100г продукту:     

білок - 20,5 г, жир - 45,0 г.

 Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту:

487,0 ккал/2037 кДж.