ТЕЛЕФОН / ФАКС:

+38 (056) 777-18-45

Копчені ковбаси

Краківська

Ковбаса напівкопчена вищого гатунку 

ДСТУ 4435:2005

 

Оболонка: натуральна

 

Склад: м’ясна сировина 100% (свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована першого гатунку, грудинка свиняча),  сіль кухонна, часник свіжий, цукор білий, перець чорний молотий, перець духмяний молотий, аскорбінова кислота (антиоксидант), фіксатор кольору (нітрит натрію).

 

Рекомендований строк придатності та умови зберігання:

за відносної вологості повітря від 75% до 78%,

за температури не вищої ніж 60С -  не більше ніж 15 діб - цілими виробами.

 

Рекомендований строк упакованих під вакуумом

за температури не вищої  ніж 6 0С:

цілими виробами – не більше ніж 25 діб, за умови цілісності упаковки;

 

 

Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту:

Білок -  не менш  15,0 г, жири – не більш  45,0 г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту:

465,0 ккал/1945 кДж.