ТЕЛЕФОН / ФАКС:

+38 (056) 777-18-45

Сирокопчені ковбаси

Нарізка "Мікс Філе"

ТУУ 15.1-30978685-009-2002

 

 

1. Балик свинячий сирокопчений вищого гатунку

 

Состав: балик свинячий знежилований 100%, сіль харчова, стабілізатори, екстракти спецій (перець чорний, перець духмяний), антиокислювач, суміш натуральних спецій (мускатний горіх, коріандр, перець чорний, ялівець, перець карі), суміш смакова (глюкоза, мальтодекстрин, антиоксидант, підсилювач смаку, екстракти перцю духмяного та лаврового листа), стартова культура, фіксатор кольору (нітрит натрію).

 

Поживна (харчова)  цінність   на 100г продукту:

Білок - не менш 15,0 г, жири - не більш ніж 14,0г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту:

166,0 ккал/694 кДж.

 

 

2. Балик яловичий сирокопчений вищого гатунку

 

Состав: балик яловичий знежилований 100%, сіль харчова, стабілізатори, екстракти спецій (перець чорний, перець духмяний), антиокислювач, суміш натуральних спецій (мускатний горіх, коріандр, перець чорний, ялівець, перець карі), суміш смакова (глюкоза, мальтодекстрин, антиоксидант, підсилювач смаку, екстракти перцю духмяного та лаврового листа), стартова культура, фіксатор кольору (нітрит натрію).

 

Поживна (харчова)  цінність   на 100г продукту:

Білок - не менш 16,5 г, жири - не більш ніж 12,0г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту:

157,0 ккал/657 кДж.

 

 

3.  Філеєчка качина сирокопчена вищого гатунку

 

Состав: філе качки знежиловане 100%, сіль харчова, стабілізатори, екстракти спецій (перець чорний, перець духмяний), антиокислювач, суміш натуральних спецій (мускатний горіх, коріандр, перець чорний, ялівець, перець карі), суміш смакова (глюкоза, мальтодекстрин, антиоксидант, підсилювач смаку, екстракти перцю духмяного та лаврового листа), стартова культура, фіксатор кольору (нітрит натрію).

 

Поживна (харчова)  цінність   на 100г продукту:

Білок - не менш 14,0 г, жири - не більш ніж 20,0г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту:

236,0 ккал/987 кДж.

 

 

Строк придатності та умови зберігання:

за температури від 5 0С до 8 0С, за відносної вологості повітря від 75% до 78%, упакованої під вакуумом не більш ніж 25 діб, за умови цілісності упаковки.