ТЕЛЕФОН / ФАКС:

+38 (056) 777-18-45

Копчені ковбаси

Одеська

Ковбаса напівкопчена першого гатунку

ДСТУ 4435:2005

 

 

Оболонка: натуральна

 

Склад: м’ясна сировина 100%  (яловичина знежилована другого гатунку, сало ковбасне хребтове, свинина знежилована напівжирна), рослинний білок, крохмаль, сіль кухонна, часник свіжий, цукор білий, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, аскорбінова кислота (антиоксидант),  харчові фосфати (стабілізатори), посилювач смаку (глутамат натрію), фіксатор кольору (нітрит натрію).

 

 

Рекомендований строк придатності та умови зберігання:

за відносної вологості повітря від 75% до 78%,

за температури не вищої ніж 60С -  не більше ніж 15 діб - цілими виробами.

Рекомендований строк упакованих під вакуумом за температури не вищої  ніж 6 0С

-цілими виробами – не більше ніж 25 діб.

 

Рекомендований строк упакованих в модифікованому газовому середовищі, за температури не вищої  ніж 6 0С

-не більш ніж 25 діб,за умови цілісності упаковки.

 

 

 

Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту:

Білок – не менш 14,0 г, жири -  не більш 40,0 г,

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту:

416,0 ккал/1740 кДж.