ТЕЛЕФОН / ФАКС:

+38 (056) 777-18-45

Копчені ковбаси

Салямі "Італійська"

Ковбаса варено-копчена вищого гатунку

ТУ У 15.1-24447183-005:2009

 

Оболонка: фіброуз

 

Склад:  м’ясна сировина 100% (яловичина знежилована вищого ґатунку, сало хребтове, яловичина знежилована першого ґатунку, свинина знежилована нежирна), сіль харчова, посилювач смакуЕ621, фосфати харчові (стабілізатори), екстракти спецій (перець,мацис, селера, майоран), спеції (перець, імбир, цибуля, часник) перець чорний мелений, кардамон, декстроза, сахароза, аскорбінова кислота (антиоксидант), фіксатор кольору (нітрит натрію).

 

Умови зберігання та строк придатності:

за відносної вологості повітря від 75% до 78%,

за температури  не вище ніж + 60С -  не більш ніж 1 місяць,

упакована в модифікованому газовому середовищі за температури не вище ніж + 6 0С цілими виробами - не більш 30 діб, за умови цілісності упаковки;

упакована під вакуумом  за температури не вище ніж + 60С,

цілими виробами                 -  не більш 30 діб,

порційне нарізування         - не більш 20 діб,

сервірувальне нарізування – не більш 12 діб, за умови цілісності упаковки.

 

Поживна (харчова)  цінність   на 100г продукту:

Білок- не менш 13,9г,жири- не більш 49,5г,

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту:

- 501,1 ккал/2096 кДж.