ТЕЛЕФОН / ФАКС:

+38 (056) 777-18-45

Копчені ковбаси

Салямі "Європейська"

Ковбаса варено-копчена першого гатунку

ТУ У 15.1-24447183-005:2009

 

Оболонка: білкозин.

 

Склад:  м’ясна сировина 100% (яловичина знежилована першого гатунку, сало ковбасне хребтове, свинина знежилована напівжирна, філе куряче знежиловане), сіль харчова,  лактоза, антиоксидант (Е316), харчові фосфати Е450, Е451(стабілізатори), консервант(Е252) посилювач смаку Е621, спеції натуральні (імбир, часник), екстракти спецій (перець чорний), фіксатор кольору (нітрит натрію).

 

 

Умови та термін зберігання:

за відносної вологості повітря від 75% до 78%,

за температури  від 00С до + 40С, не більш 20 діб,

 упакованих в газовій суміші за температури від 00С до + 80С,

цілими виробами                 -  не більш 10 діб,

упакованих під вакуумом  за температури від 00С до + 60С,

цілими виробами                 -  не більш 20 діб,

порційне нарізування         - не більш 15 діб,

сервірувальне нарізування – не більш 12 діб, за умови цілісності упаковки.

 

 

Поживна  цінність 100г.продукту:

 

Білок- не менш 13,4г, жири- не більш 49,3г, калорійність - 497,3 ккал