ТЕЛЕФОН / ФАКС:

+38 (056) 7771845

Сирокопчені ковбаси

Сервелат с/к

Ковбаса  сирокопчена вищого гатунку
ДСТУ 4427:2005

Оболонка: натурин

 

Склад:м’ясна сировина 100% (свинина знежилована жирна, яловичина знежилована вищого гатунку, свинина знежилована нежирна),  сіль харчова, цукор білий, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений,  глюкоза, антиоксидант (аскорбінова кислота), стартова культура (декстроза), фіксатор кольору (нітрит натрію).  

Строк придатності та умови зберігання:

за температурою не більш 150С    - не більш ніж 4 місяці;

упакованих під вакуумом  за температури від 00С до 60С,

не більш ніж:

-цілими батонами -120 діб;

-порційне нарізання – 45 діб, за умови цілісності упаковки;

за відносної вологості повітря від 75% до 78%.

Поживна (харчова)  цінність   на 100г продукту:

білок - 20,0 г, жир - 45,0г.

   Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту:

485,0 ккал/2029 кДж.