ТЕЛЕФОН / ФАКС:

+38 (056) 777-18-45

Копчені ковбаси

Сервелат

Ковбаса варено-копчена вищого гатунку

ДСТУ 4591:2006

 

Оболочка: білкозин

 

Склад: м'ясна сировина 100% (свинина знежилована жирна або грудинка свиняча, яловичина знежилована вищого гатунку , свинина знежилована нежирна),  сіль кухонна, цукор білий,  перець чорний молотий, горіх мускатний молотий,  аскорбінова кислота (антиоксидант), фіксатор кольору (нітрит натрію).

 

Умови та термін зберігання:

за відносної вологості повітря від 75% до 78%,

за температури не вищої ніж 60С -  не більш ніж 1 місяць - цілими виробами.

Упакованих під вакуумом :

за температури не вищої  ніж 6 0С,

цілими виробами – не більше 30 діб;

порційне нарізання          -  не більш ніж 20 діб,

сервірувальне нарізання -  не більш ніж 12 діб, за умови цілісності упаковки.

Упакованих в середовищі інертного газу

цілими виробами – не більш ніж 30 діб, за умови цілісності упаковки.

 

 

Поживна (харчова)  цінність   на 100г продукту:

Білок -  15,0 г, жири – 45,0 г.

 Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту:

1945 кДж/465,0 ккал.