ТЕЛЕФОН / ФАКС:

+38 (056) 777-18-45

Копчені ковбаси

Єгерські з сиром

Ковбаски напівкопчені першого гатунку

ТУ У 15.1-24447183-004:2009

 

Оболонка: бараняча черева.

 

Склад: м’ясна сировина 74 % (яловичина знежилована першого ґатунку, сало  хребтове, свинина знежилована напівжирна першого ґатунку),  сир твердий, рослинний білок, борошно пшеничне, крохмаль модифікований, сіль харчова, часник,  посилювач смаку, стабілізатори, перець чорний мелений, глюкоза, антиоксидант Е316, фіксатор кольору (нітрит натрію).

 

 

Умови та термін зберігання:

за відносної вологості повітря від 75% до 78%,

за температури  від 00С до + 60С, не більш 20 діб,

упакованих в газовій суміші за температури від 00С до + 60С,

цілими виробами                 -  не більш 30 діб,

 упакованих під вакуумом  за температури від 00С до + 60С,

-  не більш 20 діб.

 

Поживна (харчова)  цінність   на 100г продукту:

Білок - не менш 13,6 г, жири - не більш 50,0 г.

 

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту:

 504,4 ккал/2110 кДж.